Äventyret!

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Sydney movie-tour Matrix och Superman returns

Av Cicci - 7 maj 2012 06:11

I helgen funderade vi på vad vi skulle hitta på som inte kostade en massa pengar. Då kom <3 på den briljanta idén att vi kunde kolla in ställen här i Sydney som varit med i filmer! Och sedan ta foto där, med oss i huvudrollen i samma pose som stjärnan i filmen. Så vi kollade snabbt upp lite bilder på nätet från filmerna och gav oss iväg.


Den första bilden är från Superman returns och är tagen på Martin place. Visst är dom förvillande lika? ;)    


Nästa bild är från samma ställe, fast en annan film! Matrix. Kanske inte så förvillande lika dock...

   


Och här har vi Morpheus i Matrix, åxå på Martin place.    


Nästa bild är Neos kontor, där han jobbar i Matrix. Ligger bara några gator från Patricks jobb. Dock har de antingen byggt om skrapan till vänster, eller så har de klippt in en annan skrapa i filmen?!    



En annan skyskrapa som är med i Matrix, där Morpheus satt fånge. På riktigt är det en bank i detta hus.Vi hade dock lite finate väder än när de spelade in filmen! :)

   



Och här har vi då Neo, nej jag menar Patrick, utanför en telefonkiosk som inte finns. Det är lite ombyggt sen Matrix spelades in.

   



Och slutligen har vi mig, som Neo, från Matrix i en tunnel nära Centralstationen. Lite mindre regn än i filmen!

   



Vi hade riktigt nördigt roligt när vi letade upp dessa platser och sen försökte ta foton ut samma vinkel som i filmerna. Och inte hade jag en aning om att så många filmer spelats in här! Man tar lite för givet att allt spelas in i USA. Men tydligen inte :)

 
 
Ingen bild

Niclas

7 maj 2012 22:41

Häftigt!

Cicci

9 maj 2012 04:58

Visst äre?! :D Inte perfekta kopior men hyfsade ändå, med tanke på att vi bara hade ajfånens bilder att gå på och det syntes illa.

 
Ingen bild

Ingela

8 maj 2012 08:50

Ja men du vilken rolig idé! Skitkul att se! :-)

Cicci

9 maj 2012 04:57

Ja, han är bra på att hitta på förströelse, min käre make ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cicci - 25 juni 2012 19:20

Till slut blev det då dags för oss att åka tillbaks till svedala efter 5 härliga månader i Sydney. Det var sorgligt att flytta ut ur vår pyttelilla lya, som ändå kändes som hemma då vi bott där längre än i lägenheten vi hade lämnat i sverige. Vi...

Av Cicci - 25 juni 2012 18:39

Här kommer ett par bilder och rader om vår bioklubb vi hade i Australien. Det började med att vi kom på att de hade halva priset på bio (som f.ö. är ganska dyrt där) och Patrick frågade runt om några ville hänga på. Det slutade med att vi gick ett va...

Av Cicci - 18 juni 2012 14:28

Gillar "reklamen" på färjorna i Sydney! Förhållningsregler med en twist :)           ...

Av Cicci - 17 juni 2012 19:05

Jorå, det var ett helt gäng som ville vara med och avtacka patrick och Patricks kollega Tom bokade bord samt mat på vår favvo-pub Harts i The Rocks.   Patrick och jag blev bjudna på öl och vin hela kvällen och stämningen var hög- minst sagt! Folk...

Av Cicci - 30 maj 2012 03:51

Hallooo sverige! Dags för ett inlägg. Har lyckats surfa slut på massor av gig pga stora bilder och filmsnuttar så jag har försökt att inte ladda upp så många bilder denna gång. Men några blir det :)   Vi har varit ute på rätt mycket på sistone....

Presentation


En vanlig svensson som flyttat down under

Klockan är i Sydney just nu

Klockan är i Stockholm just nu

Fråga mig

5 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards